Repetitioner med Choristas Veteranicus

2019-09-28 Kördag Sjöliden

Bild

Genomsjungning av hela körprogrammet inför Capricen.


  
 

2018-03-13

Bild

Rep inför Varberg.


  
 

2018-02-20

Bild

Före fikat lite inför Varberg och Esmeralda, Efter fikat lite blandat som jag inte klippt isär.


  
 

2018-02-13

Bild

Vi repade Tankar om tron och Esmeraldas bön före fikat, efter fikat hela programmet vi ska sjunga den 25 inklusive psalmerna. 


  
 

2018-02-05

Bild

Inspelningar från körrep inför vårt framträdande den 25/2.


  
 

2017-11-07

Bild

Vi repade julmusik. Inget Sandhamn i år!


  
 

2017-10-10

Bild

Repetition i kyrkan inför capricen, med Susanne dock inte Aldrig ska jag sluta älska dig,


  
 

2017-10-03

Bild

Det vi övade tisdagen inför Capricen.


  
 

2017-05-09

Bild

Vi repade inför Bullandö. Före fikat Bedårande Sommarvals, efter fikat Vara ingenting, 13. Uttåg ur Ljus och Hopp, Nu leker vindarna och till slut åter Bedårande Sommarvals.


  
 

2017-04-25

Bild

Vi repeterade ur Hulthe'n - Ljus och Hopp och hann sjunga alla satser vi ska delta i utom 1 som i stämmorna är väldigt lik sista satsen.


  
 

Knappen Spela

Knappen "Spela" är till för att visa spellista på framförd musik resp. tillfälle. Styckena startar tyvärr inte alltid av sig självt, klicka på pilen till vänster på spelaren för att sätta igång första i listan eller klicka på en titel i listan.  

Ibland laddas endast en del av musiken in vid första spelningen. Kaln lösas genom att trycka en gång till på spelarens vänstra symbol för att stanna uppspelningen. Hela stycket brukar då laddas in, se mörk skugga i ternometern som växer åt höger.

Man kan flytta fram spelpunkten för musiken till en plats inne i verket. Klicka i "termometern" på det ställe du önskar spola fram till. Detta fungerar då data har laddats ner till er dator/telefon fram till den valda tidpunkten.

På mobiler, iPhone, Android verkar Chrome webbläsare fungera rätt bra.

Knappen Ladda ner

Klicka och en lista med den musik som finns i webb domänen kommer upp. Klicka på en rad och nedladdningen påbörjas. Musikfilen hamnar på dator i "Download" mappen. På android hamnar musikfilerna varaktigt i musikspelare. På iPhone går en spelare igång, men tusan vet var filerna lagras, förmodligen i nån temporär mapp.

Knappen Städa

Knappen "Städa" tar bort spelare och spellistor från sidan.