Inspelningar med pianokvartetten PQ4

Primarie: Michael Crafoord (inspelningar från XX till XX)

Johannes Brahms Pianokvartett i c-moll

Bild

Instudering och samspel med Thomas Schuback. Vi framförde också pianokvartetten på Mazer spelafton den 10 maj 2010.


  
 

Elfrida Andree Pianokvartett i a-moll Kv 478

Bild

Instudering och samspel med Thomas Schuback. Vi framförde också pianokvartetten på Mazer spelafton den 18 januari 2010.


  
 

W A Mozart Pianokvartett i g-moll Kv 478

Bild

Inspelningen gjordes den 17 september 2007 på Operahögskolan. Vi framförde också pianokvartetten på Mazer spelafton den 24 september. Satserna är:


  
 

Johannes Brahms Pianokvartett i c-moll

Bild

Inspelningen gjordes den 13 september 2006 på Operahögskolan. Inspelningskvaliteten är dålig eftersom mikrofonerna låg på golvet i ett hörn av lokalen. Inspelningen är gjord i ett stycke. Sats 2 inövades inte.


  
 

Knappen Spela

Knappen "Spela" är till för att visa spellista på framförd musik resp. tillfälle. Styckena startar tyvärr inte alltid av sig självt, klicka på pilen till vänster på spelaren för att sätta igång första i listan eller klicka på en titel i listan.  

Ibland laddas endast en del av musiken in vid första spelningen. Kaln lösas genom att trycka en gång till på spelarens vänstra symbol för att stanna uppspelningen. Hela stycket brukar då laddas in, se mörk skugga i ternometern som växer åt höger.

Man kan flytta fram spelpunkten för musiken till en plats inne i verket. Klicka i "termometern" på det ställe du önskar spola fram till. Detta fungerar då data har laddats ner till er dator/telefon fram till den valda tidpunkten.

På mobiler, iPhone, Android verkar Chrome webbläsare fungera rätt bra.

Knappen Ladda ner

Klicka och en lista med den musik som finns i webb domänen kommer upp. Klicka på en rad och nedladdningen påbörjas. Musikfilen hamnar på dator i "Download" mappen. På android hamnar musikfilerna varaktigt i musikspelare. På iPhone går en spelare igång, men tusan vet var filerna lagras, förmodligen i nån temporär mapp.

Knappen Städa

Knappen "Städa" tar bort spelare och spellistor från sidan.