Repetitioner med Värmdö Vokalensemble

Vårterminen 2024

Bild

Inspelningar av VVE repetitioner under vårterminen 2024


  
 

Höstterminen 2023

Bild

Inspelningar av repetittioner med VVE och Lars Hallgren 


  
 

Vårterminen 2023

Bild

Inspelningar från VVEs repetitioner med Lars


  
 

Höstterminen 2022

Bild

Inspelningar från (vissa) repetitioner med VVE och Lars


  
 

Vårterminen 2022

Bild

VVEs repetitioner under vårterminen 2022 med början 8/3 med Karl Jenkins Miserere. Det vi gör under en repetition ligger som en enda inspelning där fikapausen har klippts bort. Så ofta jag (ingmar) är med själv och sen hinner lägga upp inspelningarna..


  
 

Sigtuna 2022-02 18 och 19

Bild

Körhelg på Hotel Kristina i Sigtuna. Rep av Jenkins Miserere.


  
 

Höstterminen 2021

Bild

VVEs repetitioner under höstterminen 2021 med början 22/9 med Durufle Requiem. Det vi gör under en repetition ligger som en enda inspelning där fikapausen har klippts bort. Så ofta jag (ingmar) är med själv och sen hinner lägga upp inspelningarna..


  
 

Knappen Spela

Knappen "Spela" är till för att visa spellista på framförd musik resp. tillfälle. Styckena startar tyvärr inte alltid av sig självt, klicka på pilen till vänster på spelaren för att sätta igång första i listan eller klicka på en titel i listan.  

Ibland laddas endast en del av musiken in vid första spelningen. Kaln lösas genom att trycka en gång till på spelarens vänstra symbol för att stanna uppspelningen. Hela stycket brukar då laddas in, se mörk skugga i ternometern som växer åt höger.

Man kan flytta fram spelpunkten för musiken till en plats inne i verket. Klicka i "termometern" på det ställe du önskar spola fram till. Detta fungerar då data har laddats ner till er dator/telefon fram till den valda tidpunkten.

På mobiler, iPhone, Android verkar Chrome webbläsare fungera rätt bra.

Knappen Ladda ner

Klicka och en lista med den musik som finns i webb domänen kommer upp. Klicka på en rad och nedladdningen påbörjas. Musikfilen hamnar på dator i "Download" mappen. På android hamnar musikfilerna varaktigt i musikspelare. På iPhone går en spelare igång, men tusan vet var filerna lagras, förmodligen i nån temporär mapp.

Knappen Städa

Knappen "Städa" tar bort spelare och spellistor från sidan.